Alege categoria
Your Cart

Parchet, lemn, mobila

Model: Detergent Mobila 750ml
Royal Hygiene mobila :Detergent pentru îndepărtarea prafului și a urmelor de pe toate tipurile de mobilă lacuita sau vopsita ,PAL,MDF,furnir,parchet. Datorită formulei speciale cu surfactanti de origine naturala și extractului de Mușetel ECOCERT, curăță si îndepărtează cu ușurință suprafețele fo..
13,00 Lei Fără TVA:10,92 Lei
Model: Detergent parchet Parquet Cleaner 5 L
Detergent Parquet Cleaner  5L - Detergent concentrat destinat curatarii suprafetelor din orice tip de lemn, mobila sau parchet.O formula imbogatita cu sapun, ulei de masline si glycerina vegetala care hraneste si da stralucire lemnului, fara a afecta structura originala a acestuia.Detergent con..
27,00 Lei Fără TVA:22,69 Lei
Model: Detergent parchet Parquet Cleaner 1 L
Detergent Parquet Cleaner 1L- Detergent concentrat destinat curatarii suprafetelor din orice tip de lemn, mobila sau parchet.O formula imbogatita cu sapun, ulei de masline si glycerina vegetala care hraneste si da stralucire lemnului, fara a afecta structura originala a acestuia.Detergent concentrat..
9,00 Lei Fără TVA:7,56 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.