Alege categoria
Your Cart

Degresanti baie

Model: Cloret Hygiene Bleach Spray 750 ml
            CLORET HYGIENE 3 in1 BLEACH SPRAY este un detergent concentrat, igienizant pe baza de clor cu actiune eficienta, rapida in vederea curatarii si igenizarii suprafetelor si eliminarea mirosurilor neplacute. Se poate folosi pentru igienizarea,degr..
13,00 Lei Fără TVA:10,92 Lei
Royal Gel Forte Pine Fresh 750ml
2-3 Zile
Model: Royal Gel Forte Pine Fresh 750ml
ROYAL HYGIENE GEL FORTE DETARTRANT WC 4 IN 1este un detergent pentru curatare, parfumare si igienizare a vaselor de toaleta si a suprafetelor cu depunere de calcar si rugina (cada, chiuveta, cabina de dus).Datorita formulei cu ingrediente active si extract natural de musetel curata si reda stralu..
8,00 Lei Fără TVA:6,72 Lei
Model: Ultra power gel floral 750 ml
Clor gel Floral 750 ml - Un produs cu utilizari multiple care curata, igienizeaza, inalbeste si elimina mirosurile neplacuta din toaleta, baie, bucatarie, alte obiecte si spatii lasand in urma un parfum floral.Asigura protectia impotriva raspandirii microbilor din toaleta/casa, eficient pentru igien..
6,00 Lei Fără TVA:5,04 Lei
Model: Detartrant 1 L
..
5,00 Lei Fără TVA:4,20 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dvs.